Az igazi

Hé, én vagyok az igazi! – mondta egy barátom minden mellettünk elhaladó hamvas, jobb napokat is megélt és viseltes leánykának is valamelyik mámoros hétvégén.

Darkest Desire - artisan and bean-to-bar dark chocolates

Csak egy lány volt, aki vette a bátorságot hozzá, hogy visszakérdezzen.

– Mégis miért vagy épp te az igazi?

– Mert én ingyen kúrok és bármit megadok egy kúrásért.

Darkest Desire - prémium kézműves étcsokoládék

És az ilyen kijelentéseket komolyan kell tőle venni, mert amikor megkérdezik tőle mivel foglalkozik, csak annyit szokott mondani: – gazdag vagyok!

A párbeszédet csendesen szemlélve, mást meg nem is nagyon tehettem, mert épp nem voltam túl kommunikatív állapotban, felsejlett bennem a gondolat, hogy akkor én valószínűleg kvázi igazi vagyok, mert minden barátnőm utánam találta meg a számára az igazit, legalábbis boldogan és harmonikusan élnek együtt valamennyien az új pasijukkal.

Hogy hogyan tettem szert e természet feletti képességre nem tudom, mindenesetre szerencsét hozok a lányoknak, ha máskor nem is, hát legalább utólag!

Csak hosszas töprengés után jöttem rá, ha meg akarom találni számomra az igazit, kvázi igazi források után kell kutatnom, melyek másoknak kvázi igazi, míg számomra igazi lányok forrásává válnak.

Sose gondoltam, hogy a kutató munka ilyen izgalmas is tud lenni!

Bejártam a füstös lebujok és csilli-villi klubok mindegyikét, kóstoltam hamvas barackot, édeset és sósat, megfáradtat, viseltest, anyákat és nagyanyákat, szinte mindent, bőrszínre, faji hovatartozásra, korra és nemre való tekintet nélkül.

Idővel azonban rájöttem, a keresés önálló céllá vált, saját életet élt bennem mint egy gólem, s ezernyi delíriumos éjszakán át egyre csak nőtt, nőttön nőtt! Mígnem egy hideg őszi alkonyon életre kelt!

Azóta ketten vagyunk. A gólem, a vadász, a kutató, az örök kereső és én aki mindezt csendesen szemléli…

One thought on “Az igazi

  1. Tudom miről beszéltek! A vérrel telített falloszom számomra ez jelenti a gazdagság metamorfózisát. Úgy hívnak, hogy a LATOR FASZÚ IDEGEN!
    Nepálban jártam amikor elimbe szaladt egy ilyen leányzó, mint aki a képen tündököl hölgyhegyekkel és fallosszal, megjegyzem az én FASZOM nagyobb.
    Na szóval elimbe vágott és megnyalta a szája néki csücskét és így szólt!

    Popsi mopsiii popsi muksiiii… Cak 10 dollár… Beteg mazohista vágyaim álmomban sem hagynak nyugodni nem hogy még személyesen… Csodaszép trafo állt előttem…
    Egyszerre fogott el undor és vágy! A segge lyuka vonzott és a pectusai azaz a mellei, viszont a pénisze taszított… De engedtem a vonzális bioritmusos szenvedély csábításának. Bevonszolt a hajamnál fogva egy nádas kóterba.
    Így szólt hát Yolanda, mert ez volt a becses neve az szexem virágának.
    Szopi- szopi! Ellenálltam és ellenálltam hosszú hosszú kegyetlen merevedéses merev folyamatomban, ám végül kiadtam a magam útját. Bevettük egymás ajkainak közértjébe az egymásajink péniszét CSODÁLATOS volt! :$ 🙂
    Élvezkedtünk percről- hétvégére… A szex isteni volt. Basztunj, mint a nyulak és izzadtunk, mint a lovak! Óckodtam, hogy az ánuszában élvezzem minden kéjemet az övét nem. Éreztem, hogy a spermiumok ömlöngenek a vére ereim barázdáiban és kitörni készek, kirántottam és a redvás tetves kócos alternatív hiányos fogazatú arcára ömlött az apatejem. Lenyalta!!… majd így szólt…. 600 dollár lesz. Életemben nem volt 5000 forintom nem hogy még 600 dollár…. ELSZALADTAM.
    Kivertem a péniszem, nemtudom miért nemtudom hogyan ne is kérdezzétek. Elöntött a homoszexuális picsanyál. Nepálnak egyetlen célja volt… Elveszítsem önmagam, trafo legyek és a csóróbbnál is csóróbbb lapostetűs kankós faszú….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük