A másik fél

Te jó ég ezek a Kos nők teljesen elmeháborodottak.

Az egyik most eset nekem a Facebookon ocsmány módon sértegetett mert 10 percig nem válaszoltam a kérdésére   Előtte kellemesen beszélgettünk… Ki is törölt mire visszaértem a melegszendvicsemmel. Mindenféle előzmény nélkül mert szegénykének nem úgy jöttek össze a dolga az nap sem ahogy tervezte és zaklatott volt, szánalmas.

De azt tudni kell, hogy heteken keresztül hallgattam a nyavalyás életét és, hogy ő milyen szerencsétlen.   Én idióta meg vettem a fáradságot és öntöttem bele a lelket és próbáltam segíteni neki ember baráti tiszteletből. Még munkát is próbáltam intézni neki egy barátom segítségével.
Igazán több gondolattal nem is méltatnám.

Tehát az ilyen nő ne csodálkozzon, hogy veri az élet mert még nem tanulta megy hogyan kell viselkedni és a gyermekded indulatait és emócióit kordában tartani.

A másik fél

Kedves hölgyek akik egyedül éltek és várjátok az igazi ideális partnert, kérlek titeket előbb legyetek kerek egész és tökéletes almaként tudjatok gurulni az életben.

Ne fél alma legyetek és ne a másik fél almát keressétek mert akkor külön egyikőtők sem fogy tudni tökéletesen gurulni

Darkest Desire - prémium kézműves étcsokoládék

Sokszor hallom keresem a másik felem mert nélküle nem vagyok egész.
Pont itt van a gond ne legyetek felek, a fél az nem alkalmas az éltre, az kiszolgáltatott, a fél alma is azonnal romlani kezd és felemészti a levegő.

Tehát két egész alma gurul egy irányba, ez a tökéletes kapcsolt alapja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük