Romantika a női wc-ben

Ritka az olyan buli amire nem pont és számgyűjtési szándékkal indulok.

Darkest Desire - artisan and bean-to-bar dark chocolates

De ez a tavaszi, bódító virágillattal telt szombat este ezen üdítő kivételek közzé tartozott.

Indulás előtt be is kaptam néhány PEA-t, aminek hála már vezetés közben lefolytak a fények a szélvédőn, és biztos ami biztos alapon a farzsebembe csúsztattam egy zselét, mert ki tudja mikor, hol és kivel ér véget az este.

 Romantika a női wc-ben

Darkest Desire - prémium kézműves étcsokoládék

Így érkeztünk meg a buliba, ahol gyorsan felvettem a szokásos pozíciómat a DJ pultnál és átadtam magam a zene élvezetének: órákon át szaladgáltak a testemen a libabőrök és csak abból gondoltam, hogy nagy a baj, amikor a barátaim elkezdték telefonnal felvenni önfeledt pillanataimat.

Ki se láttam a plazmából, látóterem 20-30 centiméterre szűkült, de ez nem is nagyon izgatott, mert belülről szólt a zene!

Egyszer csak, a semmiből belibegett elém egy bájos női arc és édesen csak annyit mondott:

– Nagyon berúgtam!

Beszélgetésünk az este folyamán ki is merült ennyiben, mert aznap este nem voltam túl kommunikatív, valahogy nem jöttek át az üzenetek, illetve ha meg is értettem ezt-azt, nem éreztem különösebb késztetést, hogy válaszoljak is rá.

Viszont annál kifejezőbbé vált a tánc, a testbeszéd, az érintések, majd csókok. Nem volt szükség szavakra, két öntudatát vesztett lankadt szárnyú héja madár marta egymást a tánctér közepén.

Csapatom legnagyobb örömére, mert ritkán lát ilyet az ember, talán csak amerikai filmekben, és romantikus lányregényekben. Bár igaz, romantikáról itt szó se volt, csak a fülledt, vérgőzös erotika lüktetett a testünkben.

A buli, és vele együtt mi is, az Asthrax Helsinki (Sander Kleinenberg remix) alatt érte el a tetőfokát. Aki ismeri, tudja miről beszélek, aki meg nem, hallgassa meg! A második felétől kezd beindulni, akárcsak mi a tánctér közepén: egyik kéz a mellen, másik a bugyiban, de a csajszi se volt rest, agresszíven markolászott.

Majd egy óvatlan pillanatban kézen fogott és magával rángatott a női wc-be, aminek természetesen nem volt zárható az ajtaja.

– Tartsd az ajtót! – mondta, majd letolta a nadrágját és bepucsított.

Aki most azt gondolja, hogy fülig érő mosollyal az arcomon téptem le magamról a farmerem téved!

A PEA-tól leszedálva, összeaszott farkamat komótosan adtam a kezébe, s miközben egyik kezemmel hol a seggét, hol a punciját ujjaztam, a másikkal elővettem a farzsebemből a zselét, kiharaptam és a számba nyomtam az egészet.

Majd új szerelmemet az alábbi szavakkal nyugtatgattam:

– Türelem, türelem, a zselé legyőzi a PEA-t!!!

Romantika a női wc-ben

De nem tartozott a türelmes típusok közzé, farkam vad szopkodása közben finom kis prosztatamasszázzsal próbálta siettetni a zselé eljövetelét.

Idővel meg is teltek a barlangos testek vérrel és kezdetét vette amiért a wc-be érkeztünk: óriás baszás a női wc-ben.

A levegőt pina és seggszag, no meg a szomszéd wc-kből terjengő hányás illata járta át.

Aztán, mint aki jó végezte dolgát, fájdalmas búcsút vettem a barna lánytól, akiről még ma se tudom kicsoda és hogy hívják…

Haza fele a kocsiban eltűnődtem, ha így kezdődik a nyár, milyen lesz a folytatás? Hol van még a BalatonSound???

Na de a Soundról majd legközelebb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük